Sponsoren

De Motortoertocht Vught wordt elk jaar georganiseerd, binnen een door ons opgerichte Stichting ” Motortoertocht Vught voor Gehandicapten “.

Voor de organisatie van een dergelijk evenement is nogal wat tijd, maar zeker ook geld nodig. Dit wordt bijeengebracht door sponsors en vrijwillige giften van mensen, die de motortoertocht een warm hart toedragen.

De sponsoren bieden wij de mogelijkheid, voor het plaatsen van een advertentie in ons programmaboekje, dat alleen aan de motorrijders wordt toegezonden, die in de afgelopen twee jaar hebben deelgenomen aan de toertocht. Hierin zal een aantal foto’s en ervaringen worden weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om op deze website een advertentie te plaatsen. Mocht u hiervoor interesse hebben dan kunt u contact opnemen met de volgende organisator:

Martin Lexmond, telefoon 073-6561837, 06-10613923 of e-mail; Klik op het logo!

De mensen die geen advertentie willen plaatsen, maar toch graag een steentje willen bijdragen aan een voor de deelnemers onvergetelijke dag, kunnen hun donatie storten op IBAN NL78RABO0128670800 t.a.v. Stichting “Motortoertocht Vught voor Gehandicapten”, onder vermelding van Motortoertocht Vught.