Info Algemeen

De deelnemende passagiers zijn afkomstig van de zorginstellingen uit Vught en omstreken, de motorrijders die komen van Den Helder tot diep uit België, er zijn er velen die al meerdere jaren meedoen.

Voor veel motorrijders en passagiers is het een jaarlijks terugkerende ontmoeting waar veel gelachen wordt en soms een traantje wordt weggeveegd.

De beperkingen van de passagiers zijn zeer verschillend van aard, van blind tot doof en van  verstandelijk tot lichamelijk  beperkt, maar zij hebben een ding gemeen; het zijn allemaal motorliefhebbers.

Er zijn ook mensen met een zwaardere handicap, die het rijden op een motor ook wel eens mee willen maken, ook deze zijn bij onze motortoertocht van harte welkom, speciaal voor hen, hopen wij ieder jaar dat er veel motoren met Zijspan en Trike rijders zich aanmelden.

Info voor zowel Motorrijders als Passagiers:

  • De rit start en eindigt op het Marktveld in Vught, net als voorgaande jaren.
  • Vanaf ± 10.45 bent u welkom op het Marktveld en de rit start om 12.30 uur.
  • Als men zich heeft ingeschreven /opgegeven krijgen zowel motorrijder als duopassagier, 1 à 2 Weken voor de toertocht, alle info thuisgestuurd. Beide krijgen dan o.a. te horen wie met wie op de motor zit.

Aanrijroute: op de A2 afslag 24 “Vught” nemen dan bij de stoplichten (vanuit Utrecht) rechts en (vanuit Eindhoven) links afslaan en de pijlen volgen.

De route naar het Marktveld is nl. bepijld, dit: omdat er enkele eenrichting straten afgesloten zijn vanwege de toertocht.

route in Google maps