Info Motorrijders

Samen met de gehandicapten zal er een toertocht gereden worden van ongeveer 80 kilometer, zodat deze mensen kunnen ervaren dat motorrijden iets fantastisch is.

Alle soorten motoren zijn welkom, want er zijn gehandicapten die graag achter op een toermotor plaatsnemen, maar er zijn ook deelnemers, die het liefste op een race monster kruipen.

Natuurlijk proberen we voor elke duopassagier de juiste motor uit te zoeken, zodat er geen ongelukken gebeuren. Voor de mensen met een vallende ziekte of evenwichtstoornissen zijn wij vooral aangewezen op motoren met zijspan of trikes.

Ook de Goldwings en andere grote motoren zijn van harte welkom, omdat mensen met een iets ernstige handicap op deze motoren het veiligste zitten en optimaal kunnen genieten.

Bij het indelen van de motoren zijn we gebonden aan het aantal inschrijvingen van de passagiers, het aanbod motoren is altijd groter, vele motorrijders rijden alleen voor het plezier mee.

We hopen je ontvangen tussen 11.15 uur en 11.45 uur.

Je moet je dan melden bij de inschrijftafel voor motorrijders.

We hopen dat je op tijd bent en dat je zult genieten van de toertocht, die precies om 12.30 uur vertrekt.

We hopen rond 15:45 uur weer terug te zijn.

Enkele verslagen van de ritten welke de afgelopen jaren zijn gereden, vind je onder de link “ingezonden brieven”.

Heeft u interesse en wilt u uw steentje bijdragen aan een onvergetelijke dag, vul dan het inschrijfformulier in op deze website (voorkeur) of mail naar; info@ttvught.nl of martinlexmond@kpnmail.nl (Dit e-mail adres wordt beschermd tegen spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken).

Als organisatie van de ” Motortoertocht Vught voor Gehandicapten “, bedanken wij u alvast voor uw medewerking.